Om mig

Jag är 24 år gammal och studerar redovisning på universitet i Finland. Som många andra investerare så kallar jag mig värdeinvesterare och faller mest under kategorin tillgångsinvesterare. Tycker om bolag som haft kortsiktiga problem och därav glöms bort eller ogillas av marknaden (vilket i sin tur kan dra ner aktiepriset till orimliga nivåer). Försöker mitt bästa med att hålla ett säkert avstånd från mainstream börsmedia eller proffsanalytiker, av den enkla orsaken att dessa inte är helt opartiska utan har en arbetsgivare bakom sig.

One up on wall street” av Peter Lynch var första investeringsboken jag läste. Efter att ha vågat ta första steget och köpt min första aktie (Nokian Renkaat), har jag tagit som vana att lära mig någonting nytt varje dag. Tror starkt på att man konstant ska vara öppen för nya idéer och lyssna på andra, samtidigt ska man vara skeptisk till allt man hör och bygga en egen uppfattning. Precis så vill jag att mina läsare ska se på denna blogg.

Mitt långsiktiga mål är att kunna leva på mina investeringar. Livet är för kort för att jobba med något man ogillar.

Det som skrivs på denna blogg ska inte ses som sälj- eller köprekommendationer. Innehållet baserar sig mest på mina egna åsikter. Jag har kort erfarenhet av börsen och skriver för att lära mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s